Pozdrav

Status
Not open for further replies.
U čunu. Koliko sam ja shvatio najbolje ti je otići u sve agencija i popuniti šta traže tako da te mogu zvati ako nešto iskrsne. Ipak smo mi Hrvati internetski polupismen narod pa bez odlaska nema kruha :D Ovo je bila dobra prilika al eto zakasnili smo i ja i ti :rolleyes:

Ništa , čekajmo drugu priliku :D

Niste vi momci zakasnili u Globtika, nego na?žalost uranili.. sad im treba gotovih časnika na lopate, Shell nema sad vrimena vi??e trenirat kadete, odnija je vrag ??alu... Ali trudite se dalje i sretno..

U čunu. Koliko sam ja shvatio najbolje ti je otići u sve agencija i popuniti ??ta tra?že tako da te mogu zvati ako ne??to iskrsne. Ipak smo mi Hrvati internetski polupismen narod pa bez odlaska nema kruha :D Ovo je bila dobra prilika al eto zakasnili smo i ja i ti :rolleyes:

Ni??ta , čekajmo drugu priliku :D

Globtik je agencija di se interneton nista ne more napravit, trebate otic tamo sa svim papirima, rjesit marlins test engleskog i test iz struke na engleskom oba na kompicu, to skupa traje do 2 sata, oni vas stave u arhivu i tek onda vam kazu sto imaju za vas.Nista se ne placa, tako da nemate sto izgubit.Samo trebate naci agenciju koju nije lako pronaci, nadjete Auto Antonio na ulazu u Split pa malo nizbrdo ravno.
:uzdravlje

Plava zgrada ( pekara u podrumu ), vidi se s prve autobusne stanice nakon nadvo?žnjaka ( iz smjera Splita ).

Niste vi momci zakasnili u Globtika, nego na?žalost uranili.. sad im treba gotovih časnika na lopate, Shell nema sad vrimena vi??e trenirat kadete, odnija je vrag ??alu... Ali trudite se dalje i sretno..

nego ??ta ćemo ,?živia moj čovik :uzdravlje:uzdravlje

Početnik

Početnik

Pozdrav svima na forumu!
Javljam se iz Crne Gore kao pocetnik koji je po struci Električar. Tri mjeseca trazim ukrcaj preko nekih agencija sto iz Crne Gore sto iz Srbije, ali nesto ide sporo,ili se to meni cini.Interesuje me kod kojih bi agencija u Hrvatskoj mogao da pokusam?Inace imam brevete za teretne (osnovne certifikate) i za RO-RO brodove.

Status
Not open for further replies.
Back