Poštovanje ekipa!
Evo mali up-date:
Bina - rješena (tj. već je na Rivi i to je ona isprid banke...)
DJ - rješen. Sa Radio Dalmacije, puštat će nam glazbu 3 ure za vrime prosvjeda, domaće stvari morske tematike, kako i priliči.... Ja bi možda i Stonese ili Hendrixa, a možda i DJ Chris Disa, al jebi ga prosvjed je POMORACA....
Razglas - rješen. Dva mikrofona i razglas srednje kvalitete za do 500 ljudi na skupu... Nadajmo se da nam neće bit dovoljan....
Jadrolinijine sirene u 09:00 - u procesu i imamo dobre naznake da bi se moglo dogodit. Problemi su dvojaki - em krše COLREG pa mogu upast u problem sa kapetanijom, al njihov sindikat koji nam je da podršku prosvjedu, tražit će od njih da to naprave...
Dakle od prvotno zamišljene ideje prosvjeda, nedostaje samo MArijan Ban, al on bi treba nazočit prosvjedu kao privatna osoba. Tako je reka... Ostali počasni gosti bi se tribali pojavit, al neka to ostane u neizvjesnosti, jer još nemamo potvrde...
I samo još jedna mala ispravka: prosvjed NEĆE počet isprid Lučke Kapetanije. Eventualno oko 11-podne možemo napravit "marš" na kapetaniju prije razlaza... Stolovi sa majicama, pristupnicama i sličnim oko kojih ćemo bit mi iz "središnjice" Udruge, će bit u kafiću Fro nasrid Rive, odma kraj bine, tu će bit i glazba i govori... Dakle SREDINA RIVE.... Mislim da ipak nećete falit...
Šta se tiće transparenata, neki od nas će doć uru prije i obisit neke na binu, da je malo uresimo i da se vide na TV-u kasnije... I onda može počet... Iskreno ja jedva čekam, izjeda me neizvjesnost i pun mi je kufer pripremnih radnji. Dva tjedna nakon prosvjeda iden ća i obeća sam ženi da neću niti provirit na laptop u ta dva tjedna...
pozdrav svima i vidimo se na Rivi