Da, vrlo vazno Toncija Tadica bi netko trebao pokusati kontaktirati i savjetovati se sa njim. To je ono ljudi moji sto smo propustili i smatram to velikim propustom,stvar je u tome a ne u nikakvim sindikatima, osim tih drzavnih sindikata ma koji je uopce uspio izborit se za konkretne rezultate u ovoj drzavi.S druge strane Gosp. Tadica postujem i smatram pametnim covjekom koji razumije vrlo dobro ovu problematiku i nase probleme,mislim i bolje i od nas samih. On je prvi cak mislim i jedini koji se protivio ovakvom zakonu kad je bio u pripremi i kad se o tome raspravljalo na sjednicama h.s.
a i istupio je iz HSP kao i jos neki pravi ljudi zbog one spodobe iz osjeka
da ne kompliciram
Prilikom izbora bonbardirali su nas sa raznim glupostima i mi vecina nas marketinski nepismena, nesvijesna,kako god- glasali smo po reklami a ne prema svojim potrebama .JOs uvijek smo nezrela demokracija ,ali ali i umirovljenici su progurali svoga covika i danas primaju odplatu dugova koje im nisu ni livi ni desni imali namjeru vratit ali ipak ...
Nadam se da sam uspio na neki nacin ukazat na moju viziju i smjer prema kojemu bi se nase aktivnosti meduostalog trebale usmjeriti ,mislim da se to tako radi u demokratskim drustvima pa .abate i srbi imaju covika u saboru???