Prosvjedni skup

Moze li netko kome to ide do ruke da napravi sablonu kako bi trebala izgledati ta "prosvjedna majica" di dolazi pomorac.net di avatar i ostalo jer mislim da sada nebi ispalo da je svatko razlicit,da licimo na nesto.Mislim da je najbolje bila majica i onda da definiramo di sta dolazi npr. pomorac.net sa sidrom na ledza a avatar i odrediste svih pomoraca na prsi ili tako nesto samo da se usaglasimo da budemo svi isti!!!Pozdrav

Potpis frende......evo ja mislim da bi naprijed bilo dobro da stavimo nick name i avatar a na ledja samo www.pomorac.net
odrediste svih pomoraca

Pozdrav kolege! Nažalost u vrijeme prosvjeda ću vjerojatno biti na brodu. Ja ću se prilagoditi većini i moja podrška je 100% zato me nemojte me krivo razumiti ali imam jednu primjedbu. Blokiranje luke, ulica ili slično u srcu turističke sezone, treba li nam to? Strah me da ne ispadnemo seronje isprid naših sugrađana. Pogotovo u Splitu i na tom mjestu di je većina ljudi što živi od mora. Virujem da ćemo dobiti njihovu podršku prosvjedujući na rivi ali bez blokade prometa. To je morski svit i 90% će ljudi biti uz nas i podržati naš prosvjed. Osim nas samih ljudi koji zive na otoku, na moru i od mora će nas najbolje razumiti. Još jednom, prilagođavam se većini i kako bude. Samo razmislite o ovome.
Bilo bi idealno da osnujemo svoju udrugu. Ima nas skoro 200, platimo članarinu svak po 1000 kn. 200 000 kuna u džepu, možemo štampati letke prije prosvjeda. Još da je prosvjed za vrijeme školske godine platili bi autobuse studentima i pomorskim školama sa cijele obale da dođu na prosvjed i eto gungule na tv i bez blokade prometa u lukama..

Moze li netko kome to ide do ruke da napravi sablonu kako bi trebala izgledati ta "prosvjedna majica" di dolazi pomorac.net di avatar i ostalo jer mislim da sada nebi ispalo da je svatko razlicit,da licimo na nesto.Mislim da je najbolje bila majica i onda da definiramo di sta dolazi npr. pomorac.net sa sidrom na ledza a avatar i odrediste svih pomoraca na prsi ili tako nesto samo da se usaglasimo da budemo svi isti!!!Pozdrav

mozda bi bilo dobro da se sve majice stampaju odjednom pa ce bit iste, a poslije svak sebi doda nickname ili avatar (sta zeli)?

pomoracnettshirt20.jpg

Napravit ce se logo i sve,nebrinite vec sam ja to obecao dalmosu ;)

bit ce malo drukciji nego ovaj ali ce bit dobar zbog velicine.

Da, vrlo vazno Toncija Tadica bi netko trebao pokusati kontaktirati i savjetovati se sa njim. To je ono ljudi moji sto smo propustili i smatram to velikim propustom,stvar je u tome a ne u nikakvim sindikatima, osim tih drzavnih sindikata ma koji je uopce uspio izborit se za konkretne rezultate u ovoj drzavi.S druge strane Gosp. Tadica postujem i smatram pametnim covjekom koji razumije vrlo dobro ovu problematiku i nase probleme,mislim i bolje i od nas samih. On je prvi cak mislim i jedini koji se protivio ovakvom zakonu kad je bio u pripremi i kad se o tome raspravljalo na sjednicama h.s.
a i istupio je iz HSP kao i jos neki pravi ljudi zbog one spodobe iz osjeka
da ne kompliciram
Prilikom izbora bonbardirali su nas sa raznim glupostima i mi vecina nas marketinski nepismena, nesvijesna,kako god- glasali smo po reklami a ne prema svojim potrebama .JOs uvijek smo nezrela demokracija ,ali ali i umirovljenici su progurali svoga covika i danas primaju odplatu dugova koje im nisu ni livi ni desni imali namjeru vratit ali ipak ...
Nadam se da sam uspio na neki nacin ukazat na moju viziju i smjer prema kojemu bi se nase aktivnosti meduostalog trebale usmjeriti ,mislim da se to tako radi u demokratskim drustvima pa .abate i srbi imaju covika u saboru???

Već san ja pisa Tadiću na Institut Ruđer Bo??ković di radi (neznan mu privatni mail niti njegove političke udruge), ali se nije niti javija da je primija moj mail:cool:!
Meni se osobno ćini da nema ni??ta od toga, od njega nećemo dobit niti jednu rekciju!!

Već san ja pisa Tadiću na Institut Ruđer Bo??ković di radi (neznan mu privatni mail niti njegove političke udruge), ali se nije niti javija da je primija moj mail:cool:!
Meni se osobno ćini da nema ni??ta od toga, od njega nećemo dobit niti jednu rekciju!!

Rudolf je za njega doktor u svakom pogledu. barem ne izgleda ka Rolingstone, a mojoj ekipi s asfalta ne pada na pamet stati iza takvih. Ako nista drugo, svi koriste istu portadu samo svaki sa svoje strane. Uvjerenja sam da ima puno kvalitetnijih ljudi koji ni ne znaju di je ta portada. Zato se ne slazem da uvlačimo u ovu priću bilo kojeg eksponiranog političara, nasa prića je dovoljno jaka sama za sebe. A tko zeli dati kvalitetan savjet, vrata ce uvijek biti otvorena za svakoga, pa i za ljude poput tadića.

@Iguazu

Pa o tome se i radi kolega, niko o takvih "stručnih faca" nas nije niti komentira u javnosti. Jedini koji su se javili i pisali o nama su novinari, kojima svaka čast (osim velikih bombastičnih, ka ća su npr. Nacional ili Globus) i komentari unutar pojedinih regionalnih radio stanica, ali od javnih lica ba?? niko, a pisalo se i na sve TV kuće, puste TV kontakt-emisije, razne političke stranke (čak i one manje unutar Vladine Koalicije da se eventualno isprovocira razdor među njima u borbi za glasove).
Ni??ta nije uspilo da dospijemo na velike TV ekrane.
Očito to moremo uspit jedino ako fermamo koji katamaran u srcu sezone za Brač ili ? oltu (ali onda bi spizdili jadne otočke jude koji liti rano gredu na Pazar ili Pe??kariju, pa bi mogli samo napravit negativnu rekciju u javnosti) ili ne??to pametnije kad se već većina nas skupi oko LK.

@Iguazu

Pa o tome se i radi kolega, niko o takvih "stručnih faca" nas nije niti komentira u javnosti. Jedini koji su se javili i pisali o nama su novinari, kojima svaka čast (osim velikih bombastičnih, ka ća su npr. Nacional ili Globus) i komentari unutar pojedinih regionalnih radio stanica, ali od javnih lica ba?? niko, a pisalo se i na sve TV kuće, puste TV kontakt-emisije, razne političke stranke (čak i one manje unutar Vladine Koalicije da se eventualno isprovocira razdor među njima u borbi za glasove).
Ni??ta nije uspilo da dospijemo na velike TV ekrane.
Očito to moremo uspit jedino ako fermamo koji katamaran u srcu sezone za Brač ili ? oltu (ali onda bi spizdili jadne otočke jude koji liti rano gredu na Pazar ili Pe??kariju, pa bi mogli samo napravit negativnu rekciju u javnosti) ili ne??to pametnije kad se već većina nas skupi oko LK.

Ma kuzimo se mi, to sam ja samo tebe malo nadopunio ;)

Moje misljenje je da nam netriba nikoji politicki ogranak i da tribamo nastaviti sami s radom. Ali ako se vecina vas slozi onda san i ja za to. ALi moj osobni stav je da nam netriba niko jer nije nikom stalo do nas kao nama samima.

Do prosvjeda ima jo?? vremena. Da li bi se moglo organizirati ne??to i u Rijeci. Vjerovatno bi puno Riječkih pomoraca prosvjedovalo a doć u Split nije ba?? jednostavno u sedmom mjesecu.
U Rijeci bi se moglo skupiti dosta ekipe sa faksa i tako dalje. Samo je bitno staviti obavije??ti na ??to vi??e mjesta, nema ba?? puno onih koji su na interentu.
No ako ne bude u Rijeci doći ću u Split s autom tako da mo?že jo?? neko samnom.:p

Do prosvjeda ima još vremena. Da li bi se moglo organizirati nešto i u Rijeci. Vjerovatno bi puno Riječkih pomoraca prosvjedovalo a doć u Split nije baš jednostavno u sedmom mjesecu.
U Rijeci bi se moglo skupiti dosta ekipe sa faksa i tako dalje. Samo je bitno staviti obaviješti na što više mjesta, nema baš puno onih koji su na interentu.
No ako ne bude u Rijeci doći ću u Split s autom tako da može još neko samnom.:p

Vanja i meni je Split vanka moga grada ali prika moj posto je Split dogovoren ajmo sad svi u Split a drugi put negdi drugo mozemo u Rijeci ili slicno. Ali znas i sam da se nemoze svakom udovoljiti pa za sad amo svi u Split.

Mislin da bi bilo bilje organizirat prosvjed bez politicara.
za njih bi to bilo jeftino skupljanje poena

Danaska ni neki problem organizirat autobus, jedino ca treba znat 7dana prije koliko ljudi gre i kamo se gre

Kako je mene â??sirenaâ? lipo stavila na prvu majicu,neka neka tako triba sve za nasu stvar u prvi red samo ako me stavu u zatvor pozivam nju i sve ostale zene nasih kolega da mi koji put donesu tecicu punjenih paprika,njoka i slicne spize u zatvor:D!Sta se tice nasih dragih otocana predlazem da nam se i oni pridruzu jer smo u istoj kaseti brokava (mi sa porezom a oni sa brodskim linijama i svim ostalim na otoku) posli cemo svi skupa kod njih na otok na festu!Mi sve placamo a to je bitno posebno bracanima. Posto smo majicu dogovorili ja cu nastaviti i sa ostalom odjecom i to posebno za muskarce a posebno za zene (vidit cete posli I zasto). Za muskarce:
Kratke gace (po mogucnosti ispod mudantine po zelji) i slape ili japanke a za zene po osobnoj modi (po mogucnosti ispod kupaci kostim po zelji).Sada se svi pitate zasto je to bitno?? Stara splitska legenda Pajdo (bog mu da spokoj) je jednom prilikom priko rive trca isprid pandura i dosa je do kraja rive i vise nije ima diâ??govori njemu pandur â??a di ces sada,sad si mojâ? a Pajdo ni pet ni sest nego direktno skocija u moreâ??govori mu pandur â??koji ti je kâ??.,zasto si skocijaâ? a Pajdo govori â??sad mi mozes staviti soli na rep jer sam pod luckom kapetanijomâ? :D:D
Pa onda ako sta krene u tome smjeru da budemo spremni a oni poznati fotograf bi moga snimiti i Milenijsku sliku skoka u more!!! Nadam se da sa malo humora nisam narusio ozbiljnost ovoga posta i ove akcijeâ??..nemojte zamjeriti.
Ja sam skupija 15 ljudi i svima obeca po majicu, tako ako vidite vise pancha na skupu ne mora znaciti da sam bas ja taj a ako zavrsimo u zatvor za sve zene sta budu nosile tecice lozinka ce biti: zena â??punjenaâ? pancho â??paprikaâ?
I NE DAJITE NIKOME TKO RECE KRIVU LOZINKUâ??.

ZIVILI MI SVI SKUPAâ??..:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Odlicna ideja samo triba se drzat datuma tako da znaju ljudi okolo rec i drugima kad ce doc, a ekipa iz Rijeke, Zadra i Dubrovnika neka se nadju u njihovima gradovima koji dan prije i neka dodju u Split organizirano. Da se ide na svaki grad da ima svoj prosvijed onda mi se cini da bi to bilo dosta razvodnjeno, bolje i u jednome gradu dvi iljade ljudi nego u cetiri grada po par stotina. Nego je li zna neko mozda je li dolazi sindikat na taj datum ili imaju godisnji;)

Triba se okupit isprid kapetanije a onda priko rive u Marmontovu ispred ureda SPH prosvjedovat! Ne smimo ih izostavit u ciloj prici.
Ka sta je Torcida napravila na derbiju, triba osmislit i koreografiju.

Moj prijedlog za pocetak:
-Jedno zivo krme s natpisom Suker!

Zivila pobuna!

Back