SSM - frka

A da je provat nekako se sastavit i otvorit vlastitu NOV agenciju (recimo UPH Crew Management:mad:).... poanta je: ako je lik ka oti Božić to uspija zašto ne bi moga to neko drugi....POŠTENIJI?

Zato sto u nas ne prolaze posteni nego podobni. A kojemu postenom bi oni dali da pokrade Jadroplov i prilije pare iz Jadroplova u SSM??? A i koji posteni bi isa krast??? Ili mislis da je ono niklo "znanjem" velikog gazde. Ono je niklo lopovlukom velikog gazde.I u tome nije dobar jer se sve zna sta i kako,ali ga se stiti. Lako ti je tako bit lopov kad znas da neces robijat.

Yozilla ova ti je dobra UPH crew managment, i da se povuku pomorci i onda bi bili stvarno mocni, a nebi ovaki ko SSM i ekipa prolazili.

eh

eh

...zaista izgleda tako Frenki... ili je mo?žda problem u načinu razmi??ljanja...
"politika je kurva"&"neću politiku u svoju butigu" i slične parole odbijaju po??ten svit od bilo kakvog anga?žmana i samim tim guba nema skoro nikakvu konkurenciju...

Pa evo je i Braco konacno krenio u pravcu sa papirima. Je da jos uvijek nije sve skuzio i ne zna koje papire trazit ali na tragu je,mlad je naucit ce buducnost je pred njim. AKo cita ovo znat ce gdje treba gledat ali relevantni cimbenici(jasno ne ovi rvacki koji ne znaju ni sto traze) su vec obavjesteni.
Ali sad se postavlja pitanje i druge strane medalje.Sto ako stvarno zatvore SSM???
Je li to dobro ili nije??? Napisite sto mislite o tome??? Da li upropastit i zbrisat firmu koja je nastala na nepostenju i gramzivosti vlasnika ili je ostavit na zivotu i na neki nacin ozakonit takav nacin poslovanja. Provajte shvatit da na SSMu rade i neki pomorci i primaju placu kakvu takvu i sa zakasnjenjem i da necija djeca zive od tog kruha,kakvog takvog. Da li je bolje da ga nema ili da postoji makar u ovakvom obliku. Uloga drzave kao nekakvog arbitrara za ispravljanje krivih Drina je jednostavno nemoguca znamo li koliko se sporo bilo kakvi procesi u Rvackoj odvijaju. Zato ne ocekujem nikakve brze solucije i prava rjesenja s njihove strane.
Ima li SSM smisla???

Ma u B***u m***R napisa san lipi komentar i onda me ovo s****e iskljucilo u kabini, u k***c i bezicni internet, u p@$%@#&%@$#@ nego u kratko odlican komentar Frankie, ali nije sam Bozic stvorija tu firmu, tu sigurno postoji dionicarsko drustvo, naime moze se provjeriti na burzi, po mom misljenju neke glave ce pasti, sad cije pitanje je, oce li to biti Boziceva ili od nekog jadnika koji je tu provea 10 godina pitanje je?????

....ali nije sam Bozic stvorija tu firmu, tu sigurno postoji dionicarsko drustvo, naime moze se provjeriti na burzi, po mom misljenju neke glave ce pasti, sad cije pitanje je, oce li to biti Boziceva ili od nekog jadnika koji je tu provea 10 godina pitanje je?????

Brkas SEM i SSM.Buljubasic i Bozic dva razlicita igraca.SSM nije na burzi.

Frankie, nisan ja reka da postoji dionicarsko drustvo, mislis li da je on sam stvorija tu firmu?????zacudilo bi me kad bi zna???

Vidim da novine nista vise ne pisu o ovom slucaju...kakva je situacija na terenu.Jesu ljudi dobili zaradjene place, kako stoje sa hranom i ostalim potrosnim materijalom?

Jos im jedino nije isplatija terensku i K15 drugo sve je isplaceno. Ponudjen im je i povoljan stambeni kredit preko SSMa

Zato sto u nas ne prolaze posteni nego podobni. A kojemu postenom bi oni dali da pokrade Jadroplov i prilije pare iz Jadroplova u SSM??? A i koji posteni bi isa krast??? Ili mislis da je ono niklo "znanjem" velikog gazde. Ono je niklo lopovlukom velikog gazde.I u tome nije dobar jer se sve zna sta i kako,ali ga se stiti. Lako ti je tako bit lopov kad znas da neces robijat.

Misli?? li Frankie da iza njega stoji neki veći igrač iz sjene????kad ovako mo?že raditi a da ga niko ne mo?že taknuti:confused:

Sjedi jedan pa pokusaj ponovno iduci put za ispravit ocjenu.Ovome je brada puno ostrija. Govore da dobro prica viceve ali meni osobno nikad nije bio smjesan.

Sjedi jedan pa pokusaj ponovno iduci put za ispravit ocjenu.Ovome je brada puno ostrija. Govore da dobro prica viceve ali meni osobno nikad nije bio smjesan.

Ovaj ima bradu i taj ima bradu????voli viceve i kavu?????Ma nije moguče ali on je mrtav već sto godina...... Karl Marks....:confused:

Cma cgm

Cma cgm

Nakon kontakta sa SSM uputili me za kontejnerske brodove kod CMA CGM , P.Dolin??ek a oni da zovem CSM, Columbiju.
? ta se ovo dogadja kakvi su ovo vra?žiji krugovi????:(

Back