@Marenos
Ja nisam zato da se politicki opredjeljujemo za ove ili one. "..."
@Kolega & forum
Podr?žavam ovakav stav @Kolega..,
______
U Hrvatskoj se ne zna ??to je politika, niti se zna ??to je gospodarstvo i socijala. Sve je jedno i jadno tj. -
d?žumbus. Ako bi smo i??li podr?žavati ovog ili onog na nekim izborima, ispala bi samo lakrdija. Osobno za stanje u zemlji dajem ocjenu - nula bodova - ili total failure. No, to sam nezadovoljstvo poku??avao dosad promijeniti u zadovoljstvo - glasanjem na izborima, iako bezuspje??no. Trebati će jo?? vremena, da bi se odvojila politika od ostalog, u ovom ostalom ima i malo kriminala.
Evo primjera kako se ljudi pona??aju:
Prije neki dan za kafom u nekom kafiću bile su na TV u toku vijesti i spomenulo je u vezi onog otetog dredgera, na kojem su i neki na??i. Onda su pohvalili Vladu RH kako navodno čini ne??to..., Tip pored mene u baru: biv??i pomorac, sada??nji sto postotni la?žni vojni invalid, 7 do 8 tisuća a month, nepismena osoba, uzurpirao nečiji stan, kasnije tu uzurpaciju legalizirao, ljeto 90-tih ispred jednog kafića ispalio hitce (mortus pijan), zamalo ??to nije ubio nekoliko pomoraca. I taj isti mi je započeo, po??to se donekle poznajemo - priču veličanja Vlade itd.
Iz banalne stvari, zamalo mu nisam tresnuo punu fla??u pive o tjeme. Takvih parazita se netko neće lako odreći, jer im slu?že kao mitski ??tit. No, ova tema je za seminarski rad (budućim) studentima sociologije.
.