Prosvjedni skup

Oli san ti ja sta ukra ili slaga kad si se uvatia poligrafa? Osim sta san ti reka da cu ti poslati bus dan ranije? A ipak si ti zajeba jer si nija na st-byu a nisi se javia na monitel. ( i u zahod se nosi mobitel kad si na st-byu za UPH) Ja san dao sebe da sve organiziram i sredim a zena mi je u meduvrimenu jos i rodila. Care malo ce ko toliko napravit i sve dao iz svog depa.

Eto a na poligraf cu kad skupstina odluci a ne pojedinac. :p I kad bude razlog za to.

Ma zajebajem se ja prika ali ti si se dobro uzga vidim ja :D:D ma sve je o.k. malo zezancije za dobro raspolozenje......a ona "mala" sta je donila posiljku?? :uzdravlje:uzdravlje

Ma zajebajem se ja prika ali ti si se dobro uzga vidim ja :D:D ma sve je o.k. malo zezancije za dobro raspolozenje......a ona "mala" sta je donila posiljku?? :uzdravlje:uzdravlje

Pancho znao sam da ces pasti na ovu moju bazu. MA tija san te samo uvatit na parangal/. Sve 5 i ja se zajebajen samo si se uvatia u vrsu ka pravi glamboc. :D:p:p:p:p:hihi:hihi:hihi

A sta se tice male jesi vidija cak san ti i zensku posla i to dobru a ti jesi li bar je pozva na pice? Jebote dao san ti i njen broj telefona. Pa to ni bratu rodenom nebi. :hihi :cool: :cool:

Pancho znao sam da ces pasti na ovu moju bazu. MA tija san te samo uvatit na parangal/. Sve 5 i ja se zajebajen samo si se uvatia u vrsu ka pravi glamboc. :D:p:p:p:p:hihi:hihi:hihi

A sta se tice male jesi vidija cak san ti i zensku posla i to dobru a ti jesi li bar je pozva na pice? Jebote dao san ti i njen broj telefona. Pa to ni bratu rodenom nebi. :hihi :cool: :cool:

Eto ja cu biti fer i priznati da si me uvatija u vrsu:D:hihi ali nemoj zaboraviti da je i dalje 2:1 za mene:p:p.....ajde necemo vise o ovome jer ce ispasti da se ja i ti ovde dopisujemo a tema je nesto trece....a mala se SAMO SMIJE, ha ha...Pozdrav

Gledam glasove za udrugu,uplacene clanarine i podrsku ovom prosvjedu i mogu samo rec da su pomorci prepasivni.Kao sto je jednom davno Štulić u jednoj svojoj pjesmi rekao "jedu govna i sanjare".Taj stih bi nas najbolje opisao.Prosvjed ce pokazat nadam se snagu ili slabost.Ako je ovo drugo u pitanju bit ce spasavaj se ko moze.

Gledam glasove za udrugu,uplacene clanarine i podrsku ovom prosvjedu i mogu samo rec da su pomorci prepasivni.Kao sto je jednom davno ? tulić u jednoj svojoj pjesmi rekao "jedu govna i sanjare".Taj stih bi nas najbolje opisao.Prosvjed ce pokazat nadam se snagu ili slabost.Ako je ovo drugo u pitanju bit ce spasavaj se ko moze.

Bravo Frenki, dosad je bila linost i pasiva. Sa izuzetkon par ljudi koji su na brodu, ma nek ih ima 500, di je ostatak. Meni se pari da ova pasiva pocinje licit na ono, cekan da zapuse pa cu vidit na koju cu stranu. Nadan se da san u krivu.

@turist
Upravo tako.Neka drugi rijese sta umisto mene a ako ne uviik mogu nastavit pizdit,grintat i prdit u latu.Ali kao sta sam vec nekoliko puta reka.Ova nekolicina je jedna prava i zdrava posada koja ce se za sebe uspit zbrinit bez obzira na sve sta nam predstoji.
Ljudi nikako da shvate da nama nije 5 do dvanaest.Nama je podne davno odzvonilo.

@turist
Upravo tako.Neka drugi rijese sta umisto mene a ako ne uviik mogu nastavit pizdit,grintat i prdit u latu.Ali kao sta sam vec nekoliko puta reka.Ova nekolicina je jedna prava i zdrava posada koja ce se za sebe uspit zbrinit bez obzira na sve sta nam predstoji.
Ljudi nikako da shvate da nama nije 5 do dvanaest.Nama je podne davno odzvonilo.

Davno sam ja to reka moj Frankie, ali me onda ogadilo da sam pesimista. U danasnje vrime i sva cuda moderne komunikacije nikakva skuza nikome nebi tribala bit sta je na brodu, a da ne govorim o ovim ljudima sta su doma i dali su glas sta je najgore, a platili jos nisu. Nazalos sve sam uvjereniji da ce bit po onoj tvojoj od gori: "spasavaj se ko moze".

Davno sam ja to reka moj Frankie, ali me onda ogadilo da sam pesimista. U danasnje vrime i sva cuda moderne komunikacije nikakva skuza nikome nebi tribala bit sta je na brodu, a da ne govorim o ovim ljudima sta su doma i dali su glas sta je najgore, a platili jos nisu. Nazalos sve sam uvjereniji da ce bit po onoj tvojoj od gori: "spasavaj se ko moze".

Ti si bija nesvaceni prorok:p

Gledam glasove za udrugu,uplacene clanarine i podrsku ovom prosvjedu i mogu samo rec da su pomorci prepasivni.Kao sto je jednom davno ? tulić u jednoj svojoj pjesmi rekao "jedu govna i sanjare".Taj stih bi nas najbolje opisao.Prosvjed ce pokazat nadam se snagu ili slabost.Ako je ovo drugo u pitanju bit ce spasavaj se ko moze.

Da se nadovezem na tebe kolega@Frankie.Sve se cini kako si irekao nadam se da grijesimo oboje.Zato evo malo Stulica da se nadovezem na tvoj stih pa da ljudi imaju predođbu sta si time mislija reci.:uzdravlje:uzdravlje

"Kako dalje rođače iz pjeska vire krunisane glave ??to to rade prde u pra??inu.Čini mi se rođače da je standard pokvario ljude jedu govna i sanjare.Biče bolje rođače skini medalju i napuni sale u ulici trofeja ponestaje snage.Ostavljene djevojke narkomani i bludnice uzdaju se u tebe.Blindirani brodovi vozili te na četiri strane zbilja si bio dosljedan.Velikodu??no rođače raspolagati tuđom mukom nije mala zajebancija.Biče bolje rođače skini medalje i napuni sale u ulici trofeja ponestaje snage.Ostavljene djevojke narkomani i bludnice uzdaju se u tebe.

Prijatelji,pomorci i kolege.Prethodnim postom ne zelim ni najmanje biti negativan vec jednostavno ne razumijem ignoranciju,pasivnost kolega a mislim da ce nam se novi zakon dobro razbit o glavu.Nama jos izgleda nije ni servirano sta su nam ovi skuvali.Ako ljudi cekaju da vrag zakuca na njihova vrata da bi reagirali onda bolje nisu ni zasluzili.Osobno sam za solidarnost i jednako se lose osjecam za svakog pomorca kome uplatnice dojdu za 2008. kao da je doslo i meni jer jednostavno to znaci da i meni moze doc iducu godinu.Mislim da sta se prije i bolje organziramo i da svak shvati da tesko da ce se sam za nesto izborit.

Prijatelji,pomorci i kolege.Prethodnim postom ne zelim ni najmanje biti negativan vec jednostavno ne razumijem ignoranciju,pasivnost kolega a mislim da ce nam se novi zakon dobro razbit o glavu.Nama jos izgleda nije ni servirano sta su nam ovi skuvali.Ako ljudi cekaju da vrag zakuca na njihova vrata da bi reagirali onda bolje nisu ni zasluzili.Osobno sam za solidarnost i jednako se lose osjecam za svakog pomorca kome uplatnice dojdu za 2008. kao da je doslo i meni jer jednostavno to znaci da i meni moze doc iducu godinu.Mislim da sta se prije i bolje organziramo i da svak shvati da tesko da ce se sam za nesto izborit.
Frankie,u potpunosti se slazen sa ovim sta si reka i stvarno mi nije jasno sta se triba jos desit da vecina nasih kolega svati da smo najebali ako se ne organiziramo.
Ljudi moji ovo je pocetak i nije nimalo obecavajuci,pa jeli vi vidite s kim imamo posla i sa kakvin se metodama sluze.Ovo su klasicne mafijaske metode:
Ucjena,reket,prijetnje.Necete dobit obnovu breveta ako ne platite ono sta teoretski nemozete koristit,a ko jednom pocne placat reket zna se da posli moze bit samo gore,a mafijasima apetiti rastu.
Nece nas niko zastitit ako sami sebe ne zastitimo,zato ljudi pamet u glavu,ka pojedinci nemozemo nista osim pristat na reket ili bizat ca,a udruzeni imamo puno bolje izglede da ostvarimo neka prava i da dobijemo nesto za ono sta oni oce od nas.

MA ljudi ako drugi pomorci ne poznaju ovo sta mi zelimo napraviti onda nismo ni zaluzili da ista napravimo. JA cu se snaci za sebe ali tija bi da smo svi mirni i da navigamo s ponosom i da smo prijavljeni u nasoj drzavi. MA dosta mi je da nekog molim ako u ovih bar zadnjih godinu dana nisu vidili koliko smo jaki i slozni i da zelimo poboljsanje uvjete. Ja vise nikog moliti necu jer ode ima ljudi koji su s nama non stop i zale se a ne da nisu u UPH nego nisu dali niti glas. A sta je najgore nebi ja ima nista protiv toga nego cekaju da mi nesto napravimo pa ce onda doci. SRAMOTA

Ma nas sta se triba desit cruiseline.Triba se desit da ih oplete po par sto iljada kuna i onda ce im doc iz guzice u glavu.Kriza je debelo tu.Firma mi je u proslu godinu investirala u kurseve samo za mene cca 30-35 iljada dolara.Ovu godinu sve to reducirano i racionalizirano.Nece bit kurseva ni 10 iljada ovu godinu.

Ma nas sta se triba desit cruiseline.Triba se desit da ih oplete po par sto iljada kuna i onda ce im doc iz guzice u glavu.Kriza je debelo tu.Firma mi je u proslu godinu investirala u kurseve samo za mene cca 30-35 iljada dolara.Ovu godinu sve to reducirano i racionalizirano.Nece bit kurseva ni 10 iljada ovu godinu.

Tako je Frankie a isto tako ako ne uspijemo u svojoj namjeri mi cemo reci probali smo a to sta drugi nisu tili neka ih pljackaju. Ja san steka dosta dobrih poznanstava do sad ode i to mi niko nemoze platiti. Eto i pozdrav a ko voli neka izvoli ;)

Ma ne triba nikog nista molit,svi smo mi odrasli ljudi i prosli smo do sad sta neki nece u 7 zivota,i na svakome od nas je da pojedinacno odluci sta mu je najbolje cinit.Ja sam kroz udrugu vidija da bi udruzeni mogli pomutit racune onin jebivjetrima sta bi nas tili cicat,a ako nece moc tako ima i rezervnih varjanta,pa da vidimo ko je mastovitiji,a to sta je Frankie reka kad ih klepi po dzepu svi ce in bit krivi,a kad im se nudi da idemo zajedno uprit minjat stvari onda kalkuliraju.

"a to sta je Frankie reka kad ih klepi po dzepu svi ce in bit krivi,a kad im se nudi da idemo zajedno uprit minjat stvari onda kalkuliraju."

To sam odavna reka.Pa svi se sjecamo Nicka @Bojka kako je izasa sa svojim argumentima glede udruge.Zivili!

Postovani kolege i prijatelji!!! Evo da i ja napisem koju besidu u svezi svega ovoga iznesenog a koristiti cu osobno sebe kao primjer, ne radi toga da bi sutra od nekoga dobio medalju casti nego iz razloga sta se nadam da imam postene namjere i cistu savjest i da sutra mogu svakome kolegi pomorcu pogledati u oci i reci mu DI SI BIO KAD JE GRMILO!!! Trenutni status mi je takav da me ovaj zakon ne dira u svome niti jednom segmentu,niti dani,niti porez niti bilo sta trece i mirne duse bi mogao sve ovo promatrati sa strane i reci TKO VAS JEBE mene to trenutno ne dira i bas me brige za ostale kolege ali ja nisam izabrao taj put!!! Najvise me boli to sta znam dosta ljudi koje ovaj zakon i te kako dira a oni su i dalje ravnodusni prema tome i nije ih brige a radi se o njihovoj kozi....osobno sam sreo neke ovo vrime od kada sam doma i naisao sam na dosta odmahivanja rukom,SRAMOTA!!! Mi sto smo se ovde skupili cemo ovo u vezi Prosvjeda i svega oko toga izgurati pa taman ja triba platiti iz svoga dzepa ali VECINA NASIH KOLEGA MORA DA SE POKRIJE USIMA I ZABIJE U MISJU RUPU JER NISU NISTA NEGO OBICNE KUKAVICE I SUPCI!!! Mi cemo svi skupa ovde odraditi svoj dio posla i uvijek cemo imati moralnu zadovoljstinu da smo pokusali......naravno nemoj te misliti da ovo zvuci kao neka unaprijed kapitulacija DAPACE ovo je samo poziv svima onima koji sumnjaju u ovu stvar da se prikljucu nama da provamo svi skupa zajedno nesto promjeniti i budimo GENERALI PRIJE BITKE a ne poslje kad se bude bacalo cvijece sa balkona!! Ja sam duboko uvjeren da ce Prosvjed i sve oko njega uspjeti i proteci u najboljem redu jer ima ovde PRAVI I POSTENI LJUDI koji ce to sve izgurati a svi oni koju to budu promatrali sa strane a sve to se tice i njih u najmanju ruku su SMIJESNI I BUDALE a to ce i vrijeme pokazati......meni je sve ovo skupa samo dodatni motiv da im svi skupa pokazemo nasu snagu i volju da MJENJAMO STVARI!!!! Zivili i svako dobro!!!

postovani kolege i prijatelji!!! Evo da i ja napisem koju besidu u svezi svega ovoga iznesenog a koristiti cu osobno sebe kao primjer, ne radi toga da bi sutra od nekoga dobio medalju casti nego iz razloga sta se nadam da imam postene namjere i cistu savjest i da sutra mogu svakome kolegi pomorcu pogledati u oci i reci mu di si bio kad je grmilo!!! Trenutni status mi je takav da me ovaj zakon ne dira u svome niti jednom segmentu,niti dani,niti porez niti bilo sta trece i mirne duse bi mogao sve ovo promatrati sa strane i reci tko vas jebe mene to trenutno ne dira i bas me brige za ostale kolege ali ja nisam izabrao taj put!!! Najvise me boli to sta znam dosta ljudi koje ovaj zakon i te kako dira a oni su i dalje ravnodusni prema tome i nije ih brige a radi se o njihovoj kozi....osobno sam sreo neke ovo vrime od kada sam doma i naisao sam na dosta odmahivanja rukom,sramota!!! Mi sto smo se ovde skupili cemo ovo u vezi prosvjeda i svega oko toga izgurati pa taman ja triba platiti iz svoga dzepa ali vecina nasih kolega mora da se pokrije usima i zabije u misju rupu jer nisu nista nego obicne kukavice i supci!!! Mi cemo svi skupa ovde odraditi svoj dio posla i uvijek cemo imati moralnu zadovoljstinu da smo pokusali......naravno nemoj te misliti da ovo zvuci kao neka unaprijed kapitulacija dapace ovo je samo poziv svima onima koji sumnjaju u ovu stvar da se prikljucu nama da provamo svi skupa zajedno nesto promjeniti i budimo generali prije bitke a ne poslje kad se bude bacalo cvijece sa balkona!! Ja sam duboko uvjeren da ce prosvjed i sve oko njega uspjeti i proteci u najboljem redu jer ima ovde pravi i posteni ljudi koji ce to sve izgurati a svi oni koju to budu promatrali sa strane a sve to se tice i njih u najmanju ruku su smijesni i budale a to ce i vrijeme pokazati......meni je sve ovo skupa samo dodatni motiv da im svi skupa pokazemo nasu snagu i volju da mjenjamo stvari!!!! Zivili i svako dobro!!!

svaka ti cast svaka ti je na mistu.

Postovani kolege i prijatelji!!! Evo da i ja napisem koju besidu u svezi svega ovoga iznesenog a koristiti cu osobno sebe kao primjer, ne radi toga da bi sutra od nekoga dobio medalju casti nego iz razloga sta se nadam da imam postene namjere i cistu savjest i da sutra mogu svakome kolegi pomorcu pogledati u oci i reci mu DI SI BIO KAD JE GRMILO!!! Trenutni status mi je takav da me ovaj zakon ne dira u svome niti jednom
segmentu,niti dani,niti porez niti bilo sta trece i mirne duse bi mogao sve ovo promatrati sa strane i reci TKO VAS JEBE mene to trenutno ne dira i bas me brige za ostale kolege ali ja nisam izabrao taj put!!! Najvise me boli to sta znam dosta ljudi koje ovaj zakon i te kako dira a oni su i dalje ravnodusni prema tome i nije ih brige a radi se o njihovoj kozi....osobno sam sreo neke ovo vrime od kada sam doma i naisao sam na dosta odmahivanja rukom,SRAMOTA!!! Mi sto smo se ovde skupili cemo ovo u vezi Prosvjeda i svega oko toga izgurati pa taman ja triba platiti iz svoga dzepa ali VECINA NASIH KOLEGA MORA DA SE POKRIJE USIMA I ZABIJE U MISJU RUPU JER NISU NISTA NEGO OBICNE KUKAVICE I SUPCI!!! Mi cemo svi skupa ovde odraditi svoj dio posla i uvijek cemo imati moralnu zadovoljstinu da smo pokusali......naravno nemoj te misliti da ovo zvuci kao neka unaprijed kapitulacija DAPACE ovo je samo poziv svima onima koji sumnjaju u ovu stvar da se prikljucu nama da provamo svi skupa zajedno nesto promjeniti i budimo GENERALI PRIJE BITKE a ne poslje kad se bude bacalo cvijece sa balkona!! Ja sam duboko uvjeren da ce Prosvjed i sve oko njega uspjeti i proteci u najboljem redu jer ima ovde PRAVI I POSTENI LJUDI koji ce to sve izgurati a svi oni koju to budu promatrali sa strane a sve to se tice i njih u najmanju ruku su SMIJESNI I BUDALE a to ce i vrijeme pokazati......
meni je sve ovo skupa samo dodatni motiv da im svi skupa pokazemo nasu snagu i volju da MJENJAMO STVARI!!!!
Zivili i svako dobro!!!

Zivio @Pancho.Nisi sam,ima nas jos.:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Dugo nisam bila na Forumu ne zato sto nisam tila nego eto nikako uvati vrimena skoknuti na stranicu a kako se evo blize praznici vremena ima jer kao da odjednom nikome nigdi ne zuri...no dobro.
Slazem se sa Kolegom da nas prosvjed nebi trebao imati veze sa drugim prosvjednicima , nego tko zeli prosvjed podrzati slobodno mu se moze pridruziti jer nikome na celu ne pise da li je pomorac ili ne. Mi moramo samo iskazati svoje nezadovoljstvo a kako vidimo imat cemo se zasto boriti.
Sto se tice uclanjenaj u udrugu i kako i na koji nacin ( i komu ) platiti clanarinu o tome nesto napisite jer ja sam voljan odmah dati svoj potpis i dati uplatu.
Pozdrav svima

Back