postovani kolege i prijatelji!!! Evo da i ja napisem koju besidu u svezi svega ovoga iznesenog a koristiti cu osobno sebe kao primjer, ne radi toga da bi sutra od nekoga dobio medalju casti nego iz razloga sta se nadam da imam postene namjere i cistu savjest i da sutra mogu svakome kolegi pomorcu pogledati u oci i reci mu di si bio kad je grmilo!!! Trenutni status mi je takav da me ovaj zakon ne dira u svome niti jednom segmentu,niti dani,niti porez niti bilo sta trece i mirne duse bi mogao sve ovo promatrati sa strane i reci tko vas jebe mene to trenutno ne dira i bas me brige za ostale kolege ali ja nisam izabrao taj put!!! Najvise me boli to sta znam dosta ljudi koje ovaj zakon i te kako dira a oni su i dalje ravnodusni prema tome i nije ih brige a radi se o njihovoj kozi....osobno sam sreo neke ovo vrime od kada sam doma i naisao sam na dosta odmahivanja rukom,sramota!!! Mi sto smo se ovde skupili cemo ovo u vezi prosvjeda i svega oko toga izgurati pa taman ja triba platiti iz svoga dzepa ali vecina nasih kolega mora da se pokrije usima i zabije u misju rupu jer nisu nista nego obicne kukavice i supci!!! Mi cemo svi skupa ovde odraditi svoj dio posla i uvijek cemo imati moralnu zadovoljstinu da smo pokusali......naravno nemoj te misliti da ovo zvuci kao neka unaprijed kapitulacija dapace ovo je samo poziv svima onima koji sumnjaju u ovu stvar da se prikljucu nama da provamo svi skupa zajedno nesto promjeniti i budimo generali prije bitke a ne poslje kad se bude bacalo cvijece sa balkona!! Ja sam duboko uvjeren da ce prosvjed i sve oko njega uspjeti i proteci u najboljem redu jer ima ovde pravi i posteni ljudi koji ce to sve izgurati a svi oni koju to budu promatrali sa strane a sve to se tice i njih u najmanju ruku su smijesni i budale a to ce i vrijeme pokazati......meni je sve ovo skupa samo dodatni motiv da im svi skupa pokazemo nasu snagu i volju da mjenjamo stvari!!!! Zivili i svako dobro!!!