Prosvjedni skup

Sto se tice letargicnih kolega ili se boje potrosit 100 dolara ili kontaju da se ne moze nista prominit. Ja sam osobno, a vjerujem i velika vecina drugih pomoraca znao potrosit 100 dolara i u stvari manje vrijedne nego sto je ova nista i sto kaze Pancho bar cu znat da sam nesto probao prominit. Kad im se desi da ne ulove 183 dana pa kad im buco golgeter uleti sa uplatnicom bice kukala mi majka pomagaj. A sto se tice onih koji misle da ne mogu nista prominit i cekaju da to neko drugi napravi, boze dragi a koliko smo takvih sreli po brodovima nezadovoljnih placama, uvjetima i ostalim a ipak su kosti ostavili na tim istim firmama i brodovima jer su tako razmisljali i nisu imali cojones za prominit nesto u svom zivotu. Ja ne zelim i necu letargicno sidit doma isprid TV-a i kukat a ne probat nesto napravit. Ne zelim svojoj dici pruzit takav primjer u zivotu. A na kraju krajeva do sad se isplatilo jer vidim da nisam sam i sto sam upoznao (bar ovako preko tipkovnice) jednu dobru grupu pomoraca (i njihovih ako ne boljih onda ljepsih polovica) istomisljenika. Bilo kako bilo, ako bog da, ja i moja jabuka smo u Splitu 01.07. pa se vidimo u zivo.

Sto se tice letargicnih kolega ili se boje potrosit 100 dolara ili kontaju da se ne moze nista prominit. Ja sam osobno, a vjerujem i velika vecina drugih pomoraca znao potrosit 100 dolara i u stvari manje vrijedne nego sto je ova nista i sto kaze Pancho bar cu znat da sam nesto probao prominit. Kad im se desi da ne ulove 183 dana pa kad im buco golgeter uleti sa uplatnicom bice kukala mi majka pomagaj. A sto se tice onih koji misle da ne mogu nista prominit i cekaju da to neko drugi napravi, boze dragi a koliko smo takvih sreli po brodovima nezadovoljnih placama, uvjetima i ostalim a ipak su kosti ostavili na tim istim firmama i brodovima jer su tako razmisljali i nisu imali cojones za prominit nesto u svom zivotu. Ja ne zelim i necu letargicno sidit doma isprid TV-a i kukat a ne probat nesto napravit. Ne zelim svojoj dici pruzit takav primjer u zivotu. A na kraju krajeva do sad se isplatilo jer vidim da nisam sam i sto sam upoznao (bar ovako preko tipkovnice) jednu dobru grupu pomoraca (i njihovih ako ne boljih onda ljepsih polovica) istomisljenika. Bilo kako bilo, ako bog da, ja i moja jabuka smo u Splitu 01.07. pa se vidimo u zivo.

Lipo napisano svaka cast. :uzdravlje

@belboy

je Barba svaka čast. Da nas tako misli 90% ne bi nam niko moga ništa. Ne znam zašto nekima to ne može bit jasno... Al nema veze, ima nas dovoljno da pokrenemo stvari s mrtve točke. U biti već su se pokrenile...

Nemoj tako. Ljudi su u kreditima, kriza je. Sa druge strane ljudi vise ne vjeruju ni sami sebi,npr. ja,a kamoli drugima kad je money u djiru. Stoja dolaresa-samo nece vise niko biti heben ni za 50 centi. Ne radi se o parama, siguran sam!
Znaci treba dokazat da su namjere casne, da se radi o provjerenim ljudima, te da sve to zazivi i postane uistinu legalna ustanova.

@belboy dobra opaska o kojoj smo se vecina nas koji smo uplatili clanarinu izjasnili.Mislia sam da necu moc biti na prosvjedu ali eto u svoj nesreci sto nisam primia smjenu na vrime to ce mi omoguciti na srecu da budem na prosvjedu i na novom sastanku u starog mornara pa da se i zvanicno upoznam sa kolegama istomisljenicima.Ja i moje cure dolazimo.Zivili.

@belboy dobra opaska o kojoj smo se vecina nas koji smo uplatili clanarinu izjasnili.Mislia sam da necu moc biti na prosvjedu ali eto u svoj nesreci sto nisam primia smjenu na vrime to ce mi omoguciti na srecu da budem na prosvjedu i na novom sastanku u starog mornara pa da se i zvanicno upoznam sa kolegama istomisljenicima.Ja i moje cure dolazimo.Zivili.

Jedva cekam da te upoznam. :p

Slusaj @offshore 1975 bolje ti je da nabavis dobra maslinova ulja kada dodjem u tvoje krajeve.A kako ih ti beres hebes ga sto cu gustat u njemu.
Nemoj me navlaciti da spamiram thread.

@Kotlar
A moga si sta ponudit i u vrtuljak ljubavi.Recimo zeninu sestru ili slicno...i dovest je kad dojdes po ulje. "Timeo Danaos et dona ferentes"

Nemoj tako. Ljudi su u kreditima, kriza je. Sa druge strane ljudi vise ne vjeruju ni sami sebi,npr. ja,a kamoli drugima kad je money u djiru. Stoja dolaresa-samo nece vise niko biti heben ni za 50 centi. Ne radi se o parama, siguran sam!
Znaci treba dokazat da su namjere casne, da se radi o provjerenim ljudima, te da sve to zazivi i postane uistinu legalna ustanova.

Dragi moj Zorro da bi nesto u zivotu stekao ili dobio triba i riskirati ili se potruditi a ne cekati da drugi neko ti sve namisti a onda dodes na gotovo. Mi smo ( UPH) do sad pokazali da imamo casne i postene namjere i s njima izasli u javnost sta jos da napravimo da navogamo par godina samo za druge da bi im bilo bolje ili da i ti drugi dadu tih 100 dolara i da svi se pokrenemo; Osobno mislim da niko netriba biti pesimista u pogledu UPH jer su tu ljudi koji su svojim stavom imenom i cinom pokazali da rade casno i po zakonu. Stoga nevirnih Toma ce uvik biti a oni koji zele biti neka to i ostanu a oni koji ne zele neka se pridruze i to je to.

Lip pozdrav :uzdravlje

Slusaj @offshore 1975 bolje ti je da nabavis dobra maslinova ulja kada dodjem u tvoje krajeve.A kako ih ti beres hebes ga sto cu gustat u njemu.
Nemoj me navlaciti da spamiram thread.

@Kotlar - ma samo reci koliko ti ulja triba? Ka tebi 100 kn/lit. Pazi ovo je ka tebi, nebi ni bratu da po toj cijeni. :D

Sad kad smo vec na temi, prodajem maslinovo ulje, extra djevicansko, sve upite na PM :p Ako pofali u mene ima ga u @zape :hihi

Kume moj, ja sam u kreditu do grla, imam banci za vratit jos 100000 evra (sto bi rekli nasi istocni susjedi), posudjiva san pare rodbini i prijateljima, velika vecina ih je posteno i fer vratila a bilo je i djubradi koja nisu ni nakon 15 godina, ali jos nisam izgubio vjeru u ljude skroz. Ako ces sidit doma i ne riskirat onda ti nije ni za na brod poc jer nije malo pomoraca ostalo nasukano bez posteno zaradjenih para negdi u svitu usprkos ugovorima i ITF-u. Eto i nedavno oni ljudi u Kopru, nasa firma. Zato smo osnovali i ovu udrugu da mozemo nasu Vladu prisilit da mjenja zakone i pravilnike, cini nesto na zastiti nasih pomoraca u svitu kao sto su ti ljudi (kako nakon toga nasa Vlada moze dozvolit da ta firma nastavi djelovat iz Hrvatske) ili kao sto je kapetan Laptalo - da se vise ne desi da neki diplomat nonsalantno izjavi kako mu je bolje pocet ucit grcki a da to prodje bez posljedica. Nadam se da ces prominit misljenje i ti i svi oni drugi koji su skepticni i kojima je tesko izdvojit 100 dolara za clanarinu a mozda bez pol beda ce tih istih 100 dolara otic zdrobit negdi na janjetinu i cugu kad im se digne rep i da neces 01.07. ostat doma :kafa a mi drugi na Rivi :udriglavom:mad:

ala ljudi smirite hormone,poceli ste se svadat,kome se ne svida,toga se ignorira i posli neka trazi da ude u nas dir,pa ako damo,nemojte se spustat na taj level,ovo je lipo pocelo,sad triba neki dobar planer da vidi odakle pocet,sta i kako i da se radi,pozdrav

@Forum

Ljudi koje zanimaju podaci o Udruzi, sad osim Foruma i uskoro portala, imaju fala Bogu koga kontaktirat i pitat o detaljima koji ih zanimaju i koji bi ih eventualno mogli "pogurnit" da se u Udrugu učlane ako su neodlučni... Normalno je da ima neodlučnih... Nije ni meni 100$ bezveze, mogu maloga obuć za te pare ili mu platit vrtić 20 dana, al to sam shvatia kao ulaganje u jednu pozitivnu ideju, koja možda zaživi, a onda će mi se ovih 100$ vratiti kao MILIJUNI u zadovoljstvu postignutim... Ako ideja ne zaživi, ja ću dignute glave moć reč da smo probali, al da nije bilo ZAJEDNIŠTVA i SLUHA kod hrvatskih pomoraca.... Vidit ćemo koja će opcija na kraju pobjedit...

Isto tako, želim napomenit da PROSVJED 01.07. nije rezerviran samo za UPH, nego su dobrodošli i po meni OBAVEZNI doći svi pomorci, bez obzira na firmu, rank, status, probleme ili podršu/nepodršku UPH. Samim dolaskom na Rivu napravit će te velik korak za cilu populaciju pomoraca.... Neće vas niko tamo tražit da izvikujete parole i nosite transparente, niti da rušite barikade, nego da se skupimo i pokažemo ZAJEDNIŠTVO i BROJNOST, te da mislimo ozbiljno... Dakle da samo dođete sa curama, ženama, dicom, pa i dečkima(hehe, to je danas moderno) i prošetate Rivom - ispunili ste svoju obavezu... Razmislite malo i vidit ćete da nije to toliko velika žrtva...

@Forum

Ljudi koje zanimaju podaci o Udruzi, sad osim Foruma i uskoro portala, imaju fala Bogu koga kontaktirat i pitat o detaljima koji ih zanimaju i koji bi ih eventualno mogli "pogurnit" da se u Udrugu učlane ako su neodlučni...

@Kolega

Tell me..,

Ima?? li neki broj mobitela da mi javi?? PM? Imam jednog frienda koji bi se učlanio - pa kada bude ovaj sastanak uskoro, mogao bi da se i on pojavi da upozna ljude na tom susretu... Problem je ??to ja neću biti doma, idem na brod, a ovaj ne koristi internet jo??. Evo biti ćemo u ST u utorak, ide kupiti laptop :) pa ako ima?? vremena mo?žemo se naći negdje "by coffee"..,

?

Postovanje@profesore.Svaka cast vama na vasem trudu,evo uspili ste objasniti coviku svrhu udruge pa se i sam odlucija na korak da postane clan UPHa a jos ce bidan i novac potrositi za Laptop da bi moga biti update sa svin dogadjanjima.(Dodje mu ga 1000 USDa svi troskovi)Pa mi vi sada recite di su oni koji jos uvik vazu 100USD dali dati udruzi ili cekati da drugi sve to isposluju.Evo skidam kapu vasem prijatelju i unaprid mu zelim dobrodoslicu u moje ime.A vi ostali samo gledajteeeeeeeeeeeee i ceeeekkkkaaaaaaajjjjttttteeeeee.
Zivija.

Back