mladeno
ɹoʇÉɹÇpoɯ
pozdrav sve o uplatama ima?? na početnoj stranici http://www.pomorac.net/index.php pod Uplate za clanarinu.....pozdrav
Sto se tice letargicnih kolega ili se boje potrosit 100 dolara ili kontaju da se ne moze nista prominit. Ja sam osobno, a vjerujem i velika vecina drugih pomoraca znao potrosit 100 dolara i u stvari manje vrijedne nego sto je ova nista i sto kaze Pancho bar cu znat da sam nesto probao prominit. Kad im se desi da ne ulove 183 dana pa kad im buco golgeter uleti sa uplatnicom bice kukala mi majka pomagaj. A sto se tice onih koji misle da ne mogu nista prominit i cekaju da to neko drugi napravi, boze dragi a koliko smo takvih sreli po brodovima nezadovoljnih placama, uvjetima i ostalim a ipak su kosti ostavili na tim istim firmama i brodovima jer su tako razmisljali i nisu imali cojones za prominit nesto u svom zivotu. Ja ne zelim i necu letargicno sidit doma isprid TV-a i kukat a ne probat nesto napravit. Ne zelim svojoj dici pruzit takav primjer u zivotu. A na kraju krajeva do sad se isplatilo jer vidim da nisam sam i sto sam upoznao (bar ovako preko tipkovnice) jednu dobru grupu pomoraca (i njihovih ako ne boljih onda ljepsih polovica) istomisljenika. Bilo kako bilo, ako bog da, ja i moja jabuka smo u Splitu 01.07. pa se vidimo u zivo.
.......... i postane uistinu legalna ustanova.

@belboy dobra opaska o kojoj smo se vecina nas koji smo uplatili clanarinu izjasnili.Mislia sam da necu moc biti na prosvjedu ali eto u svoj nesreci sto nisam primia smjenu na vrime to ce mi omoguciti na srecu da budem na prosvjedu i na novom sastanku u starog mornara pa da se i zvanicno upoznam sa kolegama istomisljenicima.Ja i moje cure dolazimo.Zivili.
Nemoj tako. Ljudi su u kreditima, kriza je. Sa druge strane ljudi vise ne vjeruju ni sami sebi,npr. ja,a kamoli drugima kad je money u djiru. Stoja dolaresa-samo nece vise niko biti heben ni za 50 centi. Ne radi se o parama, siguran sam!
Znaci treba dokazat da su namjere casne, da se radi o provjerenim ljudima, te da sve to zazivi i postane uistinu legalna ustanova.
@Frankie, nema sestru jedinica je.Sada mi nemoj reci kako sam se dobro uvalija.Zivija.
Slusaj @offshore 1975 bolje ti je da nabavis dobra maslinova ulja kada dodjem u tvoje krajeve.A kako ih ti beres hebes ga sto cu gustat u njemu.
Nemoj me navlaciti da spamiram thread.

Nemoj tako. Ljudi su u kreditima, kriza je. Sa druge strane ljudi vise ne vjeruju ni sami sebi,npr. ja,a kamoli drugima kad je money u djiru. Stoja dolaresa-samo nece vise niko biti heben ni za 50 centi. Ne radi se o parama, siguran sam!
Znaci treba dokazat da su namjere casne, da se radi o provjerenim ljudima, te da sve to zazivi i postane uistinu legalna ustanova.
a mi drugi na Rivi 
@Forum
Ljudi koje zanimaju podaci o Udruzi, sad osim Foruma i uskoro portala, imaju fala Bogu koga kontaktirat i pitat o detaljima koji ih zanimaju i koji bi ih eventualno mogli "pogurnit" da se u Udrugu učlane ako su neodlučni...